Red Light on Pump runs every application!

Discussion of STOCK calipers, pads, rotors, fluids, lines, reservoirs, pedals and systems.

Red Light on Pump runs every application!

Postby brent » Fri Apr 21, 2017 1:06 am

Now I know what you're thinking, Ol' Brent has finally lost it. I have but that's beside the point. I've replaced the pressure switch, and the accumulator, and still the pump runs evry time I push the brakes. This is on my kids 53,000 mile '91 Mark VII. I am at a loss as to the answer. Any Ideas?
Brent
First in Southern California
1987 LSC 347 stroker. Watts link, modified suspension, modified wide ratio transmission (By Don Richardson), 373 gears, custom interior.
2002 Explorer XLT
2001 Ranger XLT
1994 Honda VF750C
1991 LSC with 50,000 miles
User avatar
brent
Chapter Coordinator, California
 
Posts: 150
Joined: Mon Dec 29, 2008 7:30 pm

Re: Red Light on Pump runs every application!

Postby brent » Tue May 09, 2017 2:10 am

"Crickets"
Brent
First in Southern California
1987 LSC 347 stroker. Watts link, modified suspension, modified wide ratio transmission (By Don Richardson), 373 gears, custom interior.
2002 Explorer XLT
2001 Ranger XLT
1994 Honda VF750C
1991 LSC with 50,000 miles
User avatar
brent
Chapter Coordinator, California
 
Posts: 150
Joined: Mon Dec 29, 2008 7:30 pm

Re: Red Light on Pump runs every application!

Postby tis245 » Wed May 17, 2017 1:52 pm

Do the brakes function normally besides the light? Coyld be air in the master cylinder.
Thanks from Dayton Ohio
Chris Gaston
User avatar
tis245
REGISTERED USER
 
Posts: 16
Joined: Mon Mar 06, 2017 1:06 pm
Location: Southwest Ohio


Return to Brakes

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron